با سلامی به گرمی اتو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمایشگاه سالیانه الکترونیک و ارتباطات هر ساله در شهر دبی برگذار میشه، که به گفتهی خودشون امسال 30 امین سال برگذاری این نمایشگاه هستش!
همون الکامپ خودمون هستش ولی فرقش اینه که شرمت هایی که درش حظور پیدا می کنند خارجی هستن که البته طبق معمول این چینی های گران قدر گوی رقابت رو از همه ربودن.
لازم به زکر هستش که از 17 اکتبر تا 23 اکتبر این نمایش گاه ادامه داشت! که بنده به عنوان یک عضو الکی خوش این مجموعه، سعی کردم که خودم رو به نمایشگاه برسونم و بتونم یه گذارش هم راه با عکس خدمت دوستان عراعه بدم تا با الکامپ تهران مقایسه کنند.
والا خودم بیشتر توی خط سخت افزار خوشم میاد و بیشتر سعی می کنم در این مورد بگم ولی در مورد مبایل و چیزای دیگه هم سعی می کنم مطلب بزارم
روند به صورت ارایش غرفه ها هستش و غرفه هایی که زود تر رفتم من هم اینجا زود تر معرفی می کنم.
(پیشاپیش از خطاهای احتمالی و گذارش نچندان مناسب عضر می خوام بعدان نگی نگفتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
-----------------------------------------
غرفه D-Link
IMG_0055..jpg
کمتر کسی هستش که مارک دلینک رو نشناسه بدیلی این که چندین سال هستش که در کشورمون محصولاتش داره تولید میشه.
در این غرفه یک کارت USB3 که از چیپ ژاپنی شرکت NEC استفاده شده بود به نمایش در اومده بود
IMG_0054..jpg
یکی از چیزای دیگه سری مودم روتر که امکان شبکه کردن رو با سرعت 1000 مگابیت در سانیه به کار بر می داد.
و البته در چند نوع بود که هر کدوم در تعداد پورت RJ-45 با هم اختلاف داشتن.
IMG_0053..jpg
Bookmarks